Tofu kokosi e freskët me një salcë peshku VEGAN shtëpiake😜

Tofu kokosi e freskët me një salcë peshku VEGAN shtëpiake😜

6.6.2021, 12:41:03 e paradites
Tofu kokosi e freskët me një salcë peshku VEGAN shtëpiake😜 Sooooooo mirë ---- Po njerëz, kjo është darkë👆🏼👆🏼 Kjo dhe një supë marokane me patate të ëmbël dhe shqeme💛 ----- @thekitchn #vegan #veganAF #whatveganseat #glutenfree #cleanfood #homemade #diy #dairyfree #yogisofig #yogateacher #plantbased #cleaneating #healthybody #healthymind #veganeats

Postime të ngjashme