Kur nuk mund të vendosni midis Apple dhe kungullit, thjesht

Kur nuk mund të vendosni midis Apple dhe kungullit, thjesht

2.10.2021, 2:48:47 e pasdites
Kur nuk mund të vendosni midis Apple dhe kungullit, thjesht i keni të dyja! Melmesat e kungullit dhe tërshëra e mollës me granolën time të kungullit dhe mollën e prerë😁 ---- Për të mësuar ofertat e së hënës 12:15, 5:15, 6:30 @iamyogatoronto --------- #yogisofinstagram #yoga #vegan #oatmeal #oats #glutenfree #organic #pumpkinspice #pumpkineverything #apples #appleseason #whatveganseat #veganbreakfast #refinedsugarfree #eatwell #cleanfood #plantpowered #protein #fitfood #foodphotographer

Postime të ngjashme