Dje ishte hera e parë mirë, ajo që ndjehet si përgjithmonë

Dje ishte hera e parë mirë, ajo që ndjehet si përgjithmonë

17.10.2021, 12:54:20 e pasdites
Dje ishte hera e parë mirë, ajo që ndjehet si përgjithmonë që bëra një përpjekje të përbashkët për të qëndruar larg gramit. Unë postova një herë e cila ishte e vështirë për mua lol dhe nuk kalova gati aq shumë kohë duke lëvizur. Me gjithë këtë bisedë në lidhje me menaxhimin e kohës tuaj në këtë platformë me mjete dhe aplikacione dhe të ngjashme (asnjëra prej të cilave nuk kam) jam kurioz t'ju pyes të gjithë, sa kohë kaloni? Sa shpesh postoni? Çfarë konsiderohet shumë dhe a heq ndjekjen për shumë postime? Unë personalisht duhet ta shikoj këtë platformë si çdo varësi tjetër sepse P FORR MUA modus operandi im është të bëj gjithçka. Yoga, mësimdhënie, alkool, drogë, ushqim, palestër dhe def Instagram. Rruga ime ka të bëjë me VARURIN not jo me varësinë aktive, kështu që tani që ia kam dalë vetes, është koha të marr masa. Do të më pëlqente të dëgjoja mendimet tuaja. Këto tërshërë ... Unë aktualisht jam duke fiksuar kombinimin me tahini, fik dhe boronicë. Gezuar diten! #vegan #vegansofig #glutenfree #veganfood #veganfoodshare #whatveganseat #glutenfreevegan #oats #oatmeal #porridge #figs #tahini #plantbased #foodblogger #plantpowered #foodphotographer #yogisofinstagram #yogateacher #yogaeveryday #itsallyoga #thenewhealthy #conciousness #soberyogi #recovery #socialmedia #addiction #sobriety

Postime të ngjashme