Asparagus dhe Vezë Combo VDEKJET: Të gjitha perimet e

Asparagus dhe Vezë Combo VDEKJET: Të gjitha perimet e

17.6.2021, 7:56:04 e pasdites
Asparagus dhe Vezë Combo VDEKJET: Të gjitha perimet e gatuara në një tigan në nxehtësi mesatare me vaj avokado duke filluar me shparguj, pastaj patate të ëmbla 🤩, pastaj kërpudha dhe spinaqin e fundit në mënyrë që gjithçka të përfundojë në të njëjtën kohë. Vezët e pjekura dhe të çiftëzuara me avon dhe gjithçka përveç erëza të tiganit. I mbushur me spec paprika sm YNga @chickpeachick _

Postime të ngjashme