Unë krijova një recetë të re dhe jam i kënaqur me

Unë krijova një recetë të re dhe jam i kënaqur me

30.8.2021, 11:57:41 e paradites
Unë krijova një recetë të re dhe jam i kënaqur me rezultatet !!! Do ta ndaj këtë në blog P FORR SIGURT! Unë kam qenë duke punuar në recetat e Butternut Squash dhe deri më tani kam dy që janë të denjë për aksione. Kjo këtu BANANA BUTANNY BUKAD SHQES being duke qenë një prej tyre @thefeedfeed .vegan @bestofveganvideos @bestofvegan @food52 @contemporary @thefeedfeed ushqej.recipevideos #bestofvegan #thefeedfeed #reels #vegan #veganbananabread #bananabread #bananasquashbread #glutenfree #veganrecipes #glutenfreerecipes #plantpower #plantbased #buzzfeed

Postime të ngjashme