Cilën do të zgjidhnit 1️⃣ @outeraislegourmet sanduiç

6.9.2021, 6:20:07 e pasdites
Cilën do të zgjidhnit 1️⃣ @outeraislegourmet sanduiç lulelakër i hollë (i dashur këto!) + avokado + @sizzlefishfit karkaleca të gatuara në vaj avo + @primalpalate erëza të reja bae 2️⃣Bukë a @mikeys kifle paleo angleze pastaj sipër me 1/2 një avokado + vezë të zier + gjithçka përveç erëzave të bagelit @traderjoes ✨ 3️⃣ @daveskillerbread Kifle angleze + 1/2 e një avokado + @traderjoes salmon i egër i kapur i veshur me erëza umami dhe i mbuluar me të @soomfoods tahini ️ 4️⃣ @daveskillerbread Kifle angleze + avokado + salmon i tymosur @bluecirclefoods + gjithçka përveç erëzave të bagelit 5️⃣ @daveskillerbread Kifle angleze në krye me 1/2 avokado + njoki lulelakër të freskët @traderjoes 🔥 6️⃣ @daveskillerbread Kifle angleze në krye me avokado të bluar + @eatbanza qiqra mac & djathë + @seesalttaste kripë deti 7️⃣ @daveskillerbread kifle angleze ,, Siperfaqe kjo me avokado, @safecatchfoods ton ahi i egër, dhe gjithçka përveç erëzave të bagelit. Vetëm një rostiçeri të vogël para palestrës dhe më pas përgatituni për diplomim më vonë 8️⃣ @daveskillerbread Kifle angleze në krye me avokado + @perfectlypeckish vezë të ziera fort me zhytjen e tyre krokante Y Nga @kissmywheatgrass _ 🖤

Postime të ngjashme